lauantai 4. heinäkuuta 2009

Juhannuksen pallonaama

Taas muutama viikko kulunut edellisestä kirjoituksesta.
Juhannuskin tuli vietettyä välissä. Koirien kanssa mökkeiltiin aattona Harjurannalla päin. Intolla oli ihan huippujuhannus, kun veneiltiin vieraisille ja joka saaressa oli kaksi koiraa kavereina :)
Pääsi moikkaamaan vanhoja treenikavereitaan Siiriä ja Iinestäkin. Kyllä vilisti kolme koiraa melkoisella vauhdilla! Lilli oli frisbeevahdissa sillä aikaa mökillä Emman ja "mummin" kanssa.
Illalla ajettiin Joroisiin Rikiä ruokkimaan, kun kotiväki oli juhannuksen vietossa pohjoisessa.

Juhannuspäivänä suunnattiin Rantasalmelle, Lottaa ja porukkaa morjestamaan. Piti vain käväistä, eli reissu venähti aamun tunneille asti. Koirilla oli kivaa, tosin ne Lemmikinniemen ainaiset kusiaiset kiusasivat taas :/ Pahin tilanne oli Intolla, joka selvästikin oli allerginen puremille. Naama turposi jälleen ja silmät muurautuivat lähes umpeen. Into näytti vainukoiralta russelin sijaan. Annoin kyytabletin, joka alkoi vaikuttaa hitaasti. Vasta seuraavana aamuna turvotus oli täysin poissa.

Treeneihin päästiin peräti kahdesti tällä viikolla. Treenit on menneet mukavasti Inton kanssa. Perjantain intsenäisissä hioimme keppejä, jotka alkoivatkin sitten luistaa, mutta harjoitusta kaivataan edelleen. Lillin kanssa en enää agiin mene näillä näkymin, se kun ei ole nyt nauttinut hommasta ollenkaan, vaan hermorakentensa vuoksi lähinnä vain stresssaa koko tilannetta.
Keskittyköön jänisjahtiin :)

Alkuviikolla Merille tuli 8-viikkoinen Jämtlanninpystykorva Sola. Into on ollut tavanomaiseen tapaansa hyvin innoissaan uudesta tulokkaasta. Laitan kaveruksista kuvia jossain vaiheessa. Lilli on puolestaan keskittynyt opettamaan pennulle tapoja, siihen Lillimäiseen tyyliin ;)

-J

Lotan ottamassa kuvassa Into,Lento ja Bambu juhannuksena (ennen Inton turvotusta..).
Lilli kerkesi jo yllättäen karata... ;)

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Aurinkoista 1v syntymäpäivää Ihanaiselle Intolle :).
Toivottelee Katja.

Lilliputit kirjoitti...

Into kiittää kovasti! :)
Pitäisi taas laittaa uusia kuvia yksivuotiaasta jällistä...