sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Joulua odotellaan jo Lilliputeillakin. Kinkku maistuisi niin emännälle, kuin koirillekin. Myös Lillille.
Mahatauti meni ohitse onneksi. Lilli laihtui lähes puoli kiloa. Se on paljon sellaisessa rimppakintussa, mutta kyllä se onkin vielä melko näivettyneen näköinen, vaikka on alkanut syömään ja juomaan hyvin. Maistuisi ruoka kovastikin, mutta pieniin annoksiin joutuu tyytymään, tosin viitisen kertaa päivässä saa ruokailla ja sekös vasta Intoa ärsyttää....
Agista pidimme luonnollisesti taukoa sairauden (ja emännän pikkujoulujen) vuoksi.

Torstaina sitten Inton kanssa taas maneesille. Toivotaan että nyt menee ilman hässäkkää ja että Into ei alkanut pelkäämään nyt niitä shelttejä.Grrh, kolinapurkki matkaan ensi kerralla, niin saa lähtöpassit hyvin nopeasti, jos meinaa hyökätä. Lillille tulikin nyt muutaman viikon tauko, kun joulutauko sattuu lauantaille. Ihan hyvää tekee, veikkaan että tauon jälkeen menee jopa paremmin kuin aikoihin.

Helmikuussa sitten Kaapelitehtaalle pentunäyttelyyn esiintymään ekaa kertaa (...) ja sisaruksia, kasvattajaa ja co.owneria tapaamaan. Odotamme kovasti.

Pahoittelen tekstistä mahdollisesti puuttuvia kiraimia. Näppis on hieman rikki, koska Into päätti hypätä sen päälle, jolloin kirjaimet kärsivät hieman.

-J,L,I

1 kommentti:

Nora DaRona kirjoitti...

Täälläkin odotetaan helmikuun näyttelyä jo innolla! Kyllä se esiintyminen varmasti ihan hyvin menee, älä huoli :)