keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Sairasta sakkia

Viikonloppuna agia taas. Keskityttiin Lillin kanssa kiertämiseen, koska käsky on nyt tuntunut taas unohtuneen. Lilli sai siipeensä Essiltä ja silmäkulmaan tuli pieni naarmu.Se parani päivässä, eikä enää aristanut edes sitä. Seuraavana päivänä kuitenkin sai pallon silmäänsä, joten taas oli silmä kiinni.... Hieno tuuri! Nyt on jo parempi.
Eilen aloitti myös oksentelun ja ripuloinnin. Oksua ei enää tule, mutta maha on löysä. Illalla valitteli mahaansa tosi paljon ja HALUSI lämpimään suihkuun. (Yleensä pakenee jos otetaan suihku esille, mutta nyt vei minut kylppäriin ihan itse...) Suihkusta muutama minuutti, niin ripulointi alkoi ihan urakalla. Illalla käytiin pihalla puolen tunnin välein ja yölläkin oli tullut 4 kasaa lattialle :(
Onneksi on kuitenkin ihan virkeä ja leikkiikin välillä. Maha tosin alkaa olla aika kuopalla.

Intolta ei meinaa irrota yläkulmurit millään! Ei edes heilu, vaikka uudet on jo tulossa. Alhaalta ovat jo irronneet. Pitänee suunnata poistoon....harmi. Ajattelin, että Intolta lähtisi ihan omia aikojaan kun Lilliltäkin lähti, vaikka ei edes leikkinyt vetoleikkejä,tms. kun ei niistä ole koskaan oikein tykännyt.

Nyt suuntana apteekki.

P.s. Opinnäytetyöon nyt esitetty ja kypsärikin suoritettu, eli ihan viittä vaille valmiita ollaan täällä! :)

Ei kommentteja: