maanantai 14. syyskuuta 2009

Porvoon hulinat

Niin sitten vihdoin ja viimein päästiin näyttelyyn kaikkien niiden peruuntuneiden ja unohtuneiden ilmojen jälkeen (Sulkava, Varkaus,Mikkeli....).

Lauantaina mukana oli taas paljon russeleita, kahdessa kehässä. Junnuilla ja pennuilla tuomarimuutoksesta johtuen tuomarina Harri Lehkonen, Markku Kipinän sijaan.

Inton arvostelu:

"Kookas ryhdikkäästi esiintyvä nuori uros. Melko voimakas otsapenger, hyväasentoiset korvat, lavat voisivat olla viistommat, hieman lyhyt rintakehä, hieman pyöristyvä lanne liikkeessä, jyrkkyyttä lantiossa, lyhyt taka-askel, häntä kaartuu selälle, erinomainen tempperamentti."
Tuloksena JUN EH

Kaiken kaikkiaan ihan ok arvostelu, vaikka mielestäni melko "negatiivis-sävytteinen" (verrattuna Rikin arvosteluun pari viikkoa sitten, jossa ainut heikompi osa tuntui olevan vain häntä ja kaikki muu saikin sitten isoa kiitosta...). Into liikkui paljon haistellen maata, jolloin sen selkä myös hieman pyöristyy. Paremmalla esiintymisellä olisi saatu parempi arvostelukin, mutta eka oikea näyttely, joten ollaan nyt tyytyväisiä tähän ;)

Into oli taas tapansa mukaan varsin innokas ja olisi halunnut leikkiä kaikkien näyttelyn koirien kanssa. Varsinkin russelit ja colliet kiinnosti taas hieman liikaa ja uusi ihastuskin löytyi pentuluokassa kisanneesta Siiristä, jonka jälkeen mikään muu ei taas kiinnostanut Intoa.

Treeneistä on ollut taukoa minun sairastelun vuoksi. Nyt olo alkaa taas olla sellainen, että keskiviikkona päästäisiin treenaamaan.



Innokas Into sai tytöiltä pakkeja...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun ei ehditty näkemään viikonloppuna, olin eläinsairaalalla päivystämässä... Mutta kiva että näyttely meni mukavasti! Bambukin sai paljon EH:ta aluksi, mutta kun "kasvoi aikuiseksi" niin arvostelutkin parani :) Nähdään sitten viimeistään palautetilaisuudessa, joka voisikin ehkä olla Joroisissa, mutta soitellaan siitä vielä!

Lilliputit kirjoitti...

Hei "Anonyymi" :D
No vähän helpottaisi jos olis lähempänä, kun auto meinasi hajota taas Porvoon reissulla :( Sen kanssa en lähde enää mihinkään.

Mä soitan sulle täs joku päivä...